Slatinski mališani u Posjetiteljsko-interpretacijskom centru EPIcentar Sequoia dočekali Novu godinu

Danas (subota) je s početkom u 10 sati održan doček Dječje Nove godine u prostoru Društva Naša djeca Slatina u Posjetiteljsko-interpretacijskom centru EPIcentar Sequoia Slatina.

Uz slatkiše, grickalice, igru, pjesme, zabavu i ples, koji su animirale volonterke DND-a Marlies Valpovac, Valentina Drokan, Elizabeta Taradej i Ivana Strupar, sve mališane dočekalo je i iznenađenje, dječji šampanjac i konfeti.

Odbrojavanje je u 10.30 započeo gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić, a potom je uslijedio ples na otvorenom, vlakić i kolo oko sekvoje.

– Odaziv je bio izuzetno dobar i tražila se stolica ili jastučić više kako bi svi stali, a potom su krenule igre i plesovi. Djeca su uživala u igri ”glazbena stolica” i prihvaćala svaku melodiju i pjesmu uz osmijeh i razigranost. Čak se plesao i valcer uz ”ozbiljno” držanje mališana, a kaubojski ples je digao na noge i ponekog roditelja. Zahvaljujemo svoj djeci, roditeljima, bakama, djedovima, gradonačelniku, volonterkama i medijima što su svojim dolaskom Dječji doček Nove godine svim malim Slatinčanima i Slatinčankama učinili spektakularnim – rekla je predsjednica DVD Slatina Ivana Strupar.

(www.icv.hr, adf, DND Slatina; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content