U ponedjeljak kreće orahovački Malonogometni turnir: Izvučeni parovi

U Caffe baru Blues Orahovica održano je izvlačenje skupina za 33. Malonogometni turnir ”Zima” koji s prvim utakmicama započinje u ponedjeljak, 26. prosinca. Prijavilo se ukupno 38 momčadi u 8 kategorija, a onu najzanimljiviju i najatraktivniju, seniorsku čini 8 momčadi.

Tih osam momčadi smještene su u dvije skupine pa tako skupinu A čine Duhovi Orahovica, Hečimović trgovina Čačinci, Error 404 AT Cars Slatina i Udruga PAUK CB Blues Orahovica dok će u skupini B igrati Excellent bar Našice, Lješnjak united Čačinci, Prijevoz i usluge Čes Zdenci i Caffe bar Willy obrt Darijo Ćeralije.

Igrat će se još u kategorijama veterani te dječjim uzrastima U9, U 11, U 13, U15, U 17 i U 19.

– S obzirom da dvije godine zbog koronavirusa nije bilo turnira, mogu reći da sam zadovoljan odazivom i posebno se zahvaljujem seniorskim ekipama koje su se prijavile i učinile to na fer i korektan način. Želja organizatora je da ovo bude jedan, reći ću to tako, obiteljski turnir, dakle da svi budemo kao jedna velika sportska obitelj s puno poštovanja, međusobnog uvažavanja i fair playa te da time pronesemo ime ovog, jednog od najstarijih turnira u Slavoniji, na najbolji mogući način – rekao je predsjednik Organizacijskog obora turnira Vlado Grgić.

U ime sudačke četvorke turnira obratio se hrvatski prvoligaški futsal sudac Siniša Ličinić.

– Seniori i uzrast do 19 godina igrat će prema strogim futsal pravilima, a ostali prema malo blažim kriterijima. Dat ćemo sve od sebe da bude pošteno i fer i molim igrače da se tako i ponašaju na terenu – rekao je Ličinić. Turnir počinje sutra, 26. prosinca u orahovačkoj sportskoj dvorani od 17 sati.

(www.icv.hr, vg)

viber slika 2022 12 26 11 48 39 740 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content