Tamara Štefanec najbolja sportašica, a Dario Zelenbrz najbolji sportaš općine Pitomača u 2022. godini

U sklopu završnice zimskog malonogometnog turnira “Nikola Nemčević”, u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića danas (četvrtak) je održana i svečanost proglašenja najboljih u sportu općine Pitomača u 2022. godini.

Najbolji ženski kolektiv je Stolnoteniski klub Pitomača, a najbolji muški kolektiv Nogometni klub Pitomača, koji se ove godine u seniorskoj konkurenciji ‘okrunio’ naslovom jesenskog prvaka u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, a već godinama ostvaruje zapažene rezultate u svim uzrasnim kategorijama. Priznanje je, u ime cijele ekipe, primio klupski predsjednik Denis Nemčević.

MG 3957 Custom

Najboljom sportašicom proglašena je rukometašica ŽRK Pitomače Tamara Štefanec, a najboljim sportašem Dario Zelenbrz, član Powerlifting kluba Maksimum Pitomača, ovogodišnji juniorski prvak Hrvatske (do 24 godine) u kategoriji do 93 kilograma (squat 230 kilograma, bench press 145 kilograma, dead lift 240 kilograma).

-Puno mi znači ovo priznanje! Rukomet je timski sport, tako da velike zasluge idu cijeloj ekipi, ali ova mi titula svakako imponira. Zahvaljujem suigračicama i trenerima, kao i upravi koja nas sve drži kao kap vode na dlanu. Ovim putem pozivam i sve djevojčice na bavljenje rukometom, kroz koji sam i osobno stekla puno novih prijateljstava i dobila puno životnog iskustva, a ova moja nagrada neka im bude poticaj da će i one jednog dana možda biti na mom mjestu i postizati odlične rezultate u sredinama u kojima budu igrale – rekla je tom prigodom Tamara, najbolja klupska, a ujedno i vodeća ‘topnica’ 2. hrvatske rukometne lige Sjever.

Priznanja i prigodne poklone najboljima podijelio je predsjednik Sportske zajednice općine Pitomača Tihomir Šokec.

Najbolji ženski kolektiv: Stolnoteniski klub Pitomača

Najbolji muški kolektiv: Nogometni klub Pitomača

Najbolja sportašica: Tamara Štefanec (ŽRK Pitomača)

Najbolji sportaš: Dario Zelenbrz (PLK Maksimum Pitomača)

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content