U Belom Manastiru u siječnju počinje snimanje trilera Wrongful Death: Poznati američki glumci Eric Roberts i Michael Paré u glavnim ulogama

Od 5. siječnja u Baranji će se snimati Wrongful Death, triler u kojem će glavne uloge tumačiti Eric Roberts i Michael Paré, a s njima još nekoliko glumica i glumaca mlađe generacije.

Film će se u cijelosti snimiti u Baranji, odnosno gradu Belom Manastiru, a pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, hrvatskog producenta koji je svoju njemačku adresu zamijenio baranjskom.

Inače Katušinu je to treći film koji snima u Hrvatskoj, drugi u Baranji, a filmove snima pod okriljem svoje producentske kuće Dream Team Pictures.

Kako je istaknuo za medije, namjera mu je u svojoj rodnoj zemlji snimati filmove za široku publiku s renomiranim međunarodnim i hollywoodskim glumcima, a na to potaknuti i druge svoje kolege.

Rođen u Njemačkoj Katušin se odlučio preseliti u Baranju odakle su mu roditelji, a gdje uz rad, uživa u krajoliku i gastro ponudi toga kraja. Često ugošćuje poznate glumce i prijatelje poput Costasa Mandylora i Erica Robertsa koji je prije šest godina već bio njegov gost u Baranji.

Radnja filma Wrongful Death odvija se oko nastojanja Davida Moorea (Michael Paré) da pronađe pravu istinu o ubojstvu njegova sina, a to pokušava doznati od Sophie McElroy (Isabella Brenza), kćeri senatora McElroyja (Eric Roberts). U priču su još upleteni beskrupulozni novinar, jedna ovisnica te jedna spletkarica teške prošlosti, a sve to treba stvoriti eksplozivni koktel koji će prikazati odnos roditelja i djeteta na dva različita načina.

(www.icv.hr, tj, foto: Facebook, Dream Team Pictures)

Vjekoslav Katusin

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content