U Našicama održan svečani koncert “Glazbom do Božića” u izvedbi Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Našice

Danas (srijeda) je na gradskom trgu u Našicama održan koncert povodom Božića koji su građanima poklonili polaznici i profesori Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Našice.

Na koncertu je bio nazočan i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba koji je tom prilikom iskazao zadovoljstvo koncertom.

– Već tradicionalno imamo glazbeni koncert u organizaciji Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i zahvaljujem se profesorici Dariji Vlajnić kao i svim sudionicima koji stvarno prezentiraju naš grad u najljepšem svjetlu ne samo danas, nego i tokom cijele godine. Također, otvorili smo i dnevni Božićni sajam koji traje tri dana, a završetak Adventa obilježiti ćemo koncertom Minee. Ove godine, za razliku od prošle, Advent u Našicama otišao je još jednu stepenicu gore i naši su se sugrađani i gosti uistinu mogli lijepo provesti- rekao je Kašuba. 

Darija Vlajnić, ravnateljica OGŠ Kontesa Dora Našice je rekla kako joj je drago što mogu sudjelovati na Adventu.

– Pripremali smo se mjesecima i moram reći kako je uistinu lijepo imati ovakav blagdanski program, da nije čista klasika, već da bude u pravom božićnom ambijentu. Veselili smo se ovom događaju i trudili smo se da se što bolje uskladimo i pokažemo. Sudjelovali su svi odjeli, tako da su posjetitelji mogli čuti klavir, gitaru, tambure, trubače i violine, a pozivam ih da nam se pridruže i sutra na koncertu Osnovne škole Dora Pejačević te da zajedno proslavimo Božić- izjavila je profesorica Vlajnić.

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content