Udruga umirovljenika Čačinci poklonima i posjetom razveselila starije i bolesne članove

Udruga umirovljenika općine Čačinci odlučila je ove godine razveseliti svoje članove i to one koji su sami i nemoćni ili slabijih primanja. Naime, udruga je za spomenute članove kupila i složila poklon pakete te su im iste donijeli na kućni prag.

– Ukupno smo uručili 40 poklona starijim i bolesnim članovima naše Udruge. Poseban je osjećaj kada dođeš kod ljudi u kuću i kad vidiš koliko im i ovakav mali znak pažnje znači. Značit će im i taj poklon, ali kako sami kažu neprocjenjivo im je kada vide da netko misli i njih. Poklone smo kupili sredstvima Udruge, a od srca hvala svim članovima koji su bili dio ekipe koja je išla dijeliti poklone. Mi smo udruga koja daje sve od sebe kako bi prije svega pomogli svoj članovima, evo moj telefon je 24 sata dostupan svima i kako ja osobno tako i moji kolege stalno smo na raspolaganju svim umirovljenicima s područja općine. Imamo i odličnu suradnju s Crvenim križem i doista se trudimo koliko god možemo biti uz naše članove– kaže predsjednica Udruge umirovljenika Čačinci Erika Čilog.

Udruga umirovljenika i ovim se činom pokazala kao jedna od najaktivnijih udruga u općini.

– Stalno smo u suradnji s Općinom i Turističkom zajednicom i kada god nas trebaju odazovemo se na svaku manifestaciju, događaj ili bilo što je potrebno. Isto tako konstantno nešto organiziramo za naše članove, zabave, druženja, izlete jer to je jedini način da se međusobno družimo i bar na trenutak zaboravimo na svakodnevicu– zaključila je predsjednica Čilog.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content