Veronika Vilk i ženska hrvačka ekipa Slatine najuspješnije u 2022. godini: David Vilk zlatni, a Roko Ćurić srebrni na turniru u Sesvetama

U Sesvetama je u subotu, 17. prosinca održan “Božićni turnir 2022.” na kojemu je sudjelovalo 148 hrvača iz 36 klubova i 7 država.

Hrvači Hrvačkog kluba Slatina, David Vilk i Roko Ćurić, nastupili su za reprezentaciju Hrvatske te ostvarili izvrsne rezultate. David se okitio zlatom, a Roko srebrom.

“Božićni turnir” zadnje je natjecanje u hrvanju ove godine i bio je prigoda za uručivanje nagrada kojima Hrvatski hrvački savez nagrađuje najuspješnije ekipe i pojedince u godini na izmaku. Između ostalih, nagrađena je i Slatinčanka Veronika Vilk kao najuspješnija hrvačica do 17 godina, a nagrada je stigla i u ruke ženske hrvačke ekipe Slatine koja je proglašena najuspješnijom ekipom u uzrastu djevojčica.

Slatinske hrvače na turniru su vodili treneri Novica Kocić, Danijel Kolomaz i Borivoje Kocić, a sudili su i Slatinčani Nebojša Nikšić, Josip Grahovac i Mario Petrak.

HK Slatina na turniru je ostvario sljedeće rezultate:

– 41 kilogram, Milan Ivić 5. mjesto

– 48 kilograma, Karlo Nikolić 5. mjesto, Dorijan Dundović 7. mjesto

– 52 kilograma, Toni Jagarinec 10. mjesto, Roko Ćurić 2. mjesto

– 57 kilograma, Franjo Ivoš 10. mjesto

– 62 kilograma, David Vilk 1. mjesto

– 65 kilograma, Robert Filipović 6. mjesto

(www.icv.hr, adf, HK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content