Vrata Orahovice otvorena su svim poduzetnicima i potencijalnim ulagačima: Završena je gradnja nove poduzetničke zone

Završili su radovi na izgradnji Poduzetničke zone Orahovica. Projekt je to ”Gradnja prometne i komunalne infrastrukture – FAZA 1″ Poduzetnička zona Orahovica, ukupne vrijednosti 10.480.657,56 kuna, od čega su bespovratna sredstva osigurana iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u iznosu od 6.265.399,32 kuna. Nedavno je o ovom projektu gradonačelnik Orahovice Saša Rister kazao.

– Realizacijom ovog projekta, sve buduće i potencijalne investitore dočekuje u potpunosti opremljena poduzetnička zona sa svom potrebnom infrastrukturom i dokumentacijom. Vrata Orahovice svim poduzetnicima i potencijalnim ulagačima su otvorena – poručio je Rister.

Nova Poduzetnička zona nalazi se tik do Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, velikog projekta čiji je nositelj bila upravo Županija kroz projekt Mreža poduzetničkih inkubatora, u sklopu kojega je izgrađen Poduzetnički inkubator u Pitomači, te obnovljena i dograđena zgrada gdje se danas nalazi Poduzetnički inkubator u Slatini.

(www.vpz.hr, Radio Orahovica, foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content