Zahvaljujući brižnoj susjedi, policija muškarcu (65) u zadnji čas spasila život

Zahvaljujući brižnoj susjedi (88), 65-godišnji muškarac iz mjesta Mali Rastovac u srijedu, 14. prosinca je spašen brzom policijskom intervencijom. Kako neslužbeno doznajemo, umirovljenica je policiju nazvala u strahu da se susjedu nešto dogodilo, budući da ga već par dana nije vidjela.

Njezina zabrinutost bila je opravdana, kad je policija nešto iza 17 sati pokušala doći do muškarca, nitko im nije otvarao, vrata su bila zaključana, a obilaskom kuće uočili su kroz prozor u kuhinji da muškarac leži na podu. Pokušali su ga dozvati, ali kako nije odgovarao odlučili su brzo djelovati. Na ulaznim vratima kuće razbili su manje staklo kako bi iznutra otvorili vrata i ušli u kuću. 

– U polusvjesnom stanju su u kuhinji na podu pronašli 65-godišnjaka, kojem je Hitna pomoć pružila liječničku pomoć. Srećom muškarac nije bio ozlijeđen, već su medicinski djelatnici konstatirali da je bio samo pothlađen. Odmah je prevezen na daljnju hospitalizaciju u OB Našice – stoji u policijskom priopćenju na naš upit o događaju.

PU virovitičko-podravska pohvalila je susjedu na njezinoj angažiranosti, a koja je na ovaj način vjerojatno spasila život nesretnom muškarcu jer je na vrijeme reagirala. U doba otuđenosti, ovo je jedan od primjera važnosti zajednice i dobrih susjeda.

(www.icv.hr, mlo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content