Zajednice športskih ribolovnih udruga donijele odluku o visini cijena dozvola i članarina za 2023. godinu

Zajednica športskih ribolovnih udruga Virovitica koja objedinjuje ribolovne udruge i klubove iz Virovitice te općina Lukač, Špišić Bukovica, Gradina i Suhopolje, donijela je Odluku o visini sredstava za financiranje obveza za 2023. godinu. Tako će se godišnja ribolovna dozvola prodavati po cijeni od 70 eura, dok će za juniore i žene iznositi 40 eura. Dnevna dozvola prodavati će se po cijeni od 15 eura, trodnevna dozvola iznositi će 30 eura, a sedmodnevna će se prodavati za 60 eura.

U Zajednici športskih ribolovnih udruga Orahovica u kojoj djeluju ribolovne udruge iz Orahovice, te općina Čačinci, Zdenci, Crnac i Voćin, godišnje dozvole prodavati će se po cijeni od 80 eura za seniore, dok će za juniore i juniorke ona iznositi 40 eura. Dnevna dozvola u toj zajednici iznositi će 16 eura, trodnevna 30, a sedmodnevna 40 eura.

Slična je situacija i u ribolovnim klubovima koji su djelovali pod bivšom Zajednicom športskih ribolovnih udruga Slatine, tako da će u ŠRU “Šaran” Bakić sve kategorije, osim kadeta, godišnju ribolovnu dozvolu platiti 80 eura, dnevnu 14 eura, trodnevnu 35 eura, a sedmodnevnu 55 eura. Godišnja članarina za kadete iznosi 14 eura. Isto je i sa drugim ribolovnim udrugama koje djeluju na području Grada Slatine, te općina Mikleuš, Čađavica i Sopje.

Zajednica športsko ribolovnih udruga općine Pitomača u kojoj djeluju ribolovne udruge iz Križnice i Pitomače, donijela je Odluku o visini sredstava za financiranje obveza za 2023. godinu po kojoj će godišnja seniorska ribolovna dozvola iznositi 75 eura. Za juniore i žene ona će iznositi 40 eura, dnevna dozvola će koštati 15 eura. Trodnevna 30, a sedmodnevna 60 eura.

Godišnja ribolovna dozvola naših susjeda iz Zajednice športsko ribolovnih udruga Donji Miholjac u Osječko-baranjskoj županiji biti će znatno veća, pa će tako seniorska godišnja dozvola iznositi ravnih 100 eura. Juniori i juniorke godišnju će dozvolu platiti 40 eura. No, utješni je podatak da je tamo znatno manja godišnja članarina za kadete koja će iznositi samo 7 eura. Slično tako je i sa dnevnom dozvolom koja će biti 10 eura, trodnevna 25, a sedmodnevna 50 eura.

Ako vas put nanese na ribolovne terene Zajednice ŠRD Osijek, dnevna dozvola koštat će vas 16 eura, trodnevna 30, a sedmodnevna 40 eura. Žene i juniori godišnju dozvolu će platiti 40 eura, dok je za kadete i kadetkinje dozvola besplatna.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content