Županija partner sljedećeg, 26. Viroexpa bit će Ličko-senjska županija

Neraskidiva je veza Ličana i Virovitičko-podravske županije. U Virovitičko-podravskoj županiji, prema procjeni, živi ih oko 5.000, a najaktivnije su im zajednice u Virovitici i Slatini. Osim toga, Virovitičko-podravska županija, ili udruge s našeg područja, godinama su sudionici jedne od najznačajnijih manifestacija u Lici – „Jesen u Lici“, gdje vrijedni obrtnici i poduzetnici s naših prostora predstavljaju svoje usluge i proizvode.

Zbog svega toga, ali i dugogodišnjeg nastupa ličkih gospodarstvenika, obrtnika i poduzetnika na našem sajmu, Ličko-senjska županija, bit će „Županija partner“ na 26. Viroexpu – Međunarodnom sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače. Za sajam svakim danom pristiže sve više prijava, a prijavnice se mogu pronaći na službenoj stranici Viroexpa (viroexpo.com.hr) ili OVDJE.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su već Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

(vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content