KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte dramu “Babylon”, hrvatsku komediju “Marginalci” i obiteljsku avanturu “Belle i Sebastian: Nova generacija”

Ovog vikenda Kino Pitomača pripremilo je čak tri projekcije. U petak, 27. siječnja s početkom u 20 sati možete pogledati novu filmsku dramu “Babylon”.

U subotu, 28. siječnja, posljednja je prilika za pogledati hrvatsku komediju Kerekesh Teatra “Marginalci” s početkom u 18 sati, a prije samog emitiranja filma još jednom se možete podružiti s glumačkom ekipom. Ulaz za “Marginalce” je besplatan, a ulaznice možete podići od utorka, 24. siječnja, u prostorijama Općine Pitomača, Kušlecu ili na blagajni Kina prije samog emitiranja filma.

Nedjelja, 29. siječanj, rezervirana za obiteljsku avanturu “Belle i Sebastian: Nova generacija” s počekom u 17 sati.

BABYLON

Izvorno ime: Babylon

Redatelj: Damien Chazelle

Žanr: drama

Uloge: Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li, P.J. Byrne, Lukas Haas, Olivia Hamilton, Tobey Maguire, Max Minghella, Rory Scovel, Katherine Waterston, Flea, Jeff Garlin, Eric Roberts, Ethan Suplee, Samara Weaving, Olivia Wilde

Trajanje filma: 189 min

Godina: 2023.

Država: SAD

Sadržaj filma: U režiji Damien Chazelle , BABYLON je originalna priča epskih razmjera smještena u Los Angeles 1920-ih, predvođena Brad Pittom, Margot Robbie, Diego Calva, kao i ansamblom koji čine Jovan Adepo, Li Jun i Jean Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Hollywooda.

MARGINALCI

Izvorno ime: Marginalci

Redatelj: Ljubomir Kerekeš

Uloge: Draško Zidar, Mijo Pavelko i Goran Koši

Trajanje filma: 92 min

Godina: 2022.

Država: Hrvatska

Sadržaj filma: Znate li gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV (Naša najnovija hrvatska televizija) snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Predsjednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini – skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije “Zbogom oružje”, na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišta i kobasica sa senfom. WC je blizu i svi su dobro došli. Živjeli!

BELLE I SEBASTIAN: NOVA GENERACIJA

Izvorno ime: Belle et Sébastien: Nouvelle génération

Redatelj: Pierre Coré

Žanr: avantura, komedija, obiteljski

Uloge: Michèle Laroque, Robinson Mensah Rouanet, Alice David, Caroline Anglade, Syrus Shahidi

Trajanje filma: 97 min

Godina: 2022.

Država: FRA

Sadržaj filma: Desetogodišnji Sebastian nevoljko provodi odmor u planinama s bakom i rođakinjom. Treba im pomoć oko ovaca, što baš i nije tako uzbudljivo za gradskog dečka poput njega… on cijelo vrijeme naime razmišlja o Belle, neizmjerno snažnoj ženci pirinejskog planinskog psa koju maltretira njezin vlasnik.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content