Odlično finale pripalo seniorima Pitomače: Leon Šantek, Matej Babić i Matko Jug najbolji pojedinci malonogometnog turnira nogometnih klubova

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju, 22. siječnja odigrana je završnica malonogometnog turnira nogometnih klubova koji je organizirao Nogometni klub Pitomača. Završnica je privukla velik broj gledatelja koji su mogli vidjeti niz atraktivnih poteza.

U prvoj polufinalnoj utakmici Dinamo iz Kapela Dvora poveo je 1:0, ali su u nastavku brzim dodavanjima i tempom dominirali mladi igrači No Limit TVIN-a, koji su na kraju došli do pobjede rezultatom 6:2.

Seniori Pitomače u susretu s Rezovcem poveli su 1:0. Vrlo brzo su Rezovčani poravnali na 1:1. Ipak, presing igrača Pitomače prisilio je obranu Rezovca na dvije pogreške koje su kapitalizirane s dva zgoditka za 3:1. Do kraju su nogometaši Pitomače došli do konačne pobjede 6:2.

U revijalnoj utakmici snage su odmjerile dvije postave polaznika Škole nogometa NK Pitomača. Uz burno navijanje roditelja, ‘plavi’ su pobijedili ‘ljubičaste’ 4:1. Četiri pogotka za plave postigao je Jurica Kaša, dok je strijelac za ljubičaste bio Borna Martines.

U borbi za broncu dominirali su igrači Dinama pobijedivši Rezovac s 11:4. Kod Dinamovaca, u listu strijelaca upisalo se osam igrača, a najefikasniji s dva pogotka bili su Valentino Kaladić, Slavko Jagarinac i Stjepan Rajnović. S rezovačke strane uspješno je parirao Marino Grizelj, koji je postigao sva četiri zgoditka.

Finale je donijelo utakmicu punu tempa, u kojoj se borilo za svaki centimetar terena. No Limit TVIN poveo je 1:0, ali su Pitomačani preokrenuli rezultat u svoju korist na 3:1. U posljednjih nekoliko minuta No Limit TVIN je svojim presingom smanjio na 3:2, bio je i blizu poravnanja, ali su iskusniji igrači Pitomače uspjeli sačuvati pobjedu.

IMG_4845

Najbolji strijelac turnira bio je Matej Babić, dok je za najboljeg igrača proglašen Leon Šantek, obojica igrača Pitomače. Za najboljeg vratara proglašen je Matko Jug iz No Limit TVIN-a.

Pehare, medalje, pokale i nagrade najboljim ekipama i pojednicima podijelio je predsjednik NK Pitomače Denis Nemčević.

Rezultati:

Polufinale:

Dinamo Kapela Dvor – No Limit TVIN 2:6

Rezovac – Pitomača (seniori) 2:5

Revijalna utakmica Škole nogometa NK Pitomača:

Plavi – Ljubičasti 4:1

Utakmica za treće mjesto:

Dinamo Kapela Dvor – Rezovac 11:4

Finale:

No Limit TVIN – Pitomača (seniori) 2:3

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content