Pobjednik Supertalenta Nove TV, Magic Leon, dolazi na 26. Viroexpo

Pobjednik osme sezone Supertalenta Nove TV Magic Leon dolazi na 26. Viroexpo. Poznati Slatinčanin, koji je u Supertalentu oduševio i žiri i gledatelje kraj malih ekrana, pritom osvojivši 200.000 kuna, na 26. Viroexpu će nastupiti u nedjelju 19. veljače

Tako će u njegovim trikovima, “s bjelkom ili bez nje”, moći uživati sve generacije. Magic Leon profesionalni je mađioničar s više od deset godina iskustva i više od 3000 nastupa.
Osim što je mađioničar, on je i popularni youtuber i influencer kojeg prati više od 220.000 ljudi na društvenim mrežama.

Podsjetimo, 26. Viroexpo održat će se od 17. do 19. veljače u Virovitici. Uz BiH kao zemlju partner, županija partner Viroexpa 2023. bit će Ličko-senjska županija, a pokroviteljstvo je potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

(www.vpz.hr, foto: magic-leon.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content