Poms potpisao novi ugovor s NK Osijek: Kao glavni trener Bijelo-plavih ostaje do ljeta 2024. godine

Rene Poms potpisao je danas (četvrtak), u društvu sportskog direktora Ivice Kuleševića novi ugovor s NK Osijek a prema kojem uz Bijelo-plave ostaje do ljeta 2024. godine.

Podsjetimo kako je Poms u glavnog trenera promoviran u rujnu prošle godine, nakon odlaska tadašnjeg trenera i menagera Nenada Bjelice.

– Rene Poms od prvog dana je pokazao visoku razinu profesionalizma. Rezultati na travnjaku to su najbolje pokazali i kao sportski direktor sretan sam što ovu priču nastavljamo dalje zajedno. Svima nam je želja da nastavimo tamo gdje smo stali u jesenskom dijelu sezone i da rezultatski budemo na razini renomea kluba- rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Zadovoljstvo zbog prvog ugovora kao glavnog trenera iskazao je i sam Poms koji je do sada uvijek bio u ulozi pomoćnika.

-Zahvalan sam NK Osijek što sam dobio priliku započeti trenerski posao na ovoj razini, vjerujem da sam u prethodnim mjesecima pokazao da mogu odgovoriti izazovima koje ću imati pred sobom. Znam kakav je trenerski posao, da se u nogometu stvari mijenjaju iz dana u dan, ali želim biti uspješan kao trener rezultatski i u radu s momčadi. Želim svaki dan raditi najbolje što mogu, dati svoje znanje u radu s momčadi i zajednički napredovati. To je ono zbog čega sam se počeo baviti ovim poslom i nadam se da ću što je duže moguće biti trener Osijeka- rekao je Poms.

Dodao je i kako se klupska strategija, koja će biti značajnije usmjerena prema igračima iz vlastite škole nogometa, podudara s njegovom.

-Klub je promijenio svoju filozofiju, odlučio se okrenuti mlađim i domaćim igračima što je put koji potpuno podržavam. U nogometu je najvažnija momčad, a kada je možeš graditi s igračima koji žele doći na višu razinu, a onda i realizirati transfer u neki veliki klub, to ti mora predstavljati značajnu motivaciju. Uz to, dolazi novi stadion, klub ide putem koji mi je kao treneru zanimljiv i vjerujem da mogu biti prava osoba za ono što slijedi- naglasio je Poms.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content