PRVA KLUPA Nova emisija odgojno-obrazovnog karaktera u programu ICV radija

U programu ICV radija od sada ćemo jednom mjesečno obrađivati teme iz područja odgoja i obrazovanja u novoj emisiji pod nazivom Prva klupa.

Minute posvećene odgoju i obrazovanju, aktualne, zanimljive i poučne priče iz svijeta odgoja i obrazovanja moći ćete slušati svakog prvog utorka u mjesecu od 18 sati u eteru ICV radija. Prva emisija iznimno će biti emitirana danas (petak) u 18 sati.

Prvih 25 minuta Prve klupe posvetili smo financijskoj pismenosti kao jednom od važnijih elemenata za razvoj pojedinca i društva u cjelini. Što financijska pismenost znači, kako utječe na svakodnevni život i donošenje pravilnih financijskih odluka kako u osobnom budžetu, tako i na višim razinama, ali i kako se provodi u sustavu obrazovanja upitali smo našu prvu gošću, voditeljicu fakultativne nastave u Strukovnoj školi Gordanu Kovač.

Inače, Strukovna škola Virovitica ovogodišnji je dobitnik nagrade Akademije Zagrebačke burze za doprinos edukaciji o tržištu kapitala jer žele naglasiti važnost financijske pismenosti među mladima širom Hrvatske, a više o svemu poslušajte danas u Prvoj klupi od 18 sati.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content