Sara Svetac iz Splita seniorska je dvoranska prvakinja Hrvatske: Titulu je osvojila u Virovitici svladavši Gretu Marić

Sara Svetac (Split 1950) seniorska je dvoranska prvakinja Hrvatske. Ona je u finalnom dvoboju sa 2:0 u setovima (6:4, 6:1) svladala Gretu Marić (Iteam) i osvojila HEP dvoransko Prvenstvo Hrvatske.

Nagrade i pokale pobjednici i viceprvakinji Hrvatske, uz čestitke, uručio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. Osim toga, čestitke im je u ime organizatora, TK Didon, uputio Dražen Lovreković uz nazočnost predsjednika Sportske zajednice grada Virovitice Josipa Škrablina.

– Kada smo gradili ovu multifunkcionalnu halu tada smo imali jasnu viziju što želimo. Ona je dom našeg sajma Viroexpo, ali kad se on ne održava, ona je najvećim dijelom godine sportski hram za brojne sportaše, ne samo iz Virovitice i Virovitičko-podravske županije već i iz cijele Hrvatske – istaknuo je Andrović.

Ovo je već treću godinu zaredom da se neka od značajnih završnica prvenstva Hrvatske u tenisu održava u Virovitici. Idući tjedan, od 28. siječnja do 1. veljače, u hali Viroexpa odigravat će se i HEP dvoransko Prvenstvo Hrvatske do 18 godina za juniore.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content