Šest od šest košarkašica ŽKK Virovitice do 13 godina starosti: Pobijedile DHPG s 40 koševa razlike

Kategorija do 13 godina starosti Prvenstva Regije Sjever doista je kategorija Virovitičanki. Nakon što su prošle sezone u ovoj starosnoj kategoriji upisale 14 pobjeda u isto toliko utakmica, niz se uspješno nastavlja i ove sezone. Nakon 14 prošlosezonskih, Virovitičanke su upisale još 6 ove sezone i s 20 uzastopnih pobjeda ostvarile dosad nezapamćen rekord u svim prvenstvima Regija.

Kako je već istaknuto na početku, nezaustavljive virovitičke košarkašice ovog su puta “protrčale” kroz Golu i domaći DHPG pobijedile s visokih 82:42 i tako ostale na vrhu prvenstvene ljestvice. Priliku da igraju dobile su sve igračice, a njih čak deset upisale su se i u listu strijelaca no sve su dale svoj obol u još jednoj uvjerljivoj pobjedi.

Trener Robert Fritz bio je zadovoljan onime što su djevojke prikazale kroz četrdeset minuta utakmice naglasivši da sada slijedi ono najvažnije što će usmjeriti ovogodišnjeg prvaka, a to su utakmice protiv Podravca iz Virja.

-Pobjede u tim susretima ujedno će pobjednika uputiti na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske što bi bio još jedan izniman uspjeh za naš klub – naglasio je trener Fritz.

ŽKK DHPG – ŽKK Virovitica 42:82

ŽKK Virovitica: Katarina Kanjka 4, Mia Milković 6, Dorotea Blažičević 29, Lucija Petras 2, Viktoria Maljak 6, Olja Radulović, Tena Derežić 2, Iva Marošević 10, Tesa Slanac 2, Iva Knežević 8, Lavinia Subota 13 i Klara Švarbić.

(ŽKK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content