Uz sredstva VPŽ ove će se godine asfaltirati cesta koja povezuje Donju Bukovicu i Gornje Viljevo: Miljevci će dobiti novo autobusno stajalište

Sredstvima Virovitičko-podravske županije, odnosno Županijske uprave za ceste, ove će se godine u duljini od 2360 metara asfaltirati dionica ceste koja spaja Donju Bukovicu i Gornje Viljevo na području općine Nova Bukovica.

Prije koju godinu asfaltirana je dionica u samom naselju Gornje Viljevo, a sada će se ono asfaltom spojiti s ostatkom općine. Osim toga, na području općine Nove Bukovice izgradit će se i autobusno stajalište u Miljevcima koje je srušeno u prometnoj nesreći. Za te dvije investicije Virovitičko-podravska županija, odnosno Županijska uprava za ceste izdvojit će 380.000 eura.

– Naša briga kao Županije su svi naši gradovi, općine, ali i malena naselja kao ova, gdje žive ljudi koji žele uvjete kakve imaju i drugi. U budućnosti želimo da svako naše naselje dobije asfalt kako bi ljudima u njima bilo ljepše i ugodnije živjeti. To je naša obveza prema stanovnicima svih naselja na našem području koja ga još nemaju. Godine 2019. asfaltirali smo cestu u samom Gornjem Viljevu, a sada ćemo ih asfaltom spojiti s Donjom Bukovicom i ostatkom općine – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović prigodom posjeta Donjoj Bukovici.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content