Virko se oženio, na sajam ove godine dolazi sa suprugom!

Kao zanimljivost 26. Viroexpa ove godine stiže nam novost: organizatori najavljuju da popularna maskota Virko, s kojom su se na prošlom sajmu fotografirale stotine posjetitelja, sada ima „pojačanje“.

– Kako su ukinuta ograničenja vezana uz pandemiju koronavirusa i kako su ponovno dozvoljena vjenčanja bez mjera, tako se naš Virko u međuvremenu oženio. Njegova izabranica je Virka, jedna vrijedna poljoprivrednica i s njom će ove godine doći u pratnji na sajam – najavio je direktor Viroexpa Bojan Mijok.

Budući da je riječ o sajmu na koji je dobrodošla cijela obitelj, župan i predsjednik OO Viroexpa Igor Andrović tajanstveno je dodao kako postoji mogućnost da na slijedeći, 27. Viroexpo, supružnici dođu i s podmlatkom.

Podsjećamo, Virko je prošle godine, osim što je bio omiljena maskota i za djecu i odrasle, često poslužio i kao vodič posjetiteljima do određenog štanda. Izmjenjivao je korisne informacije i s izlagačima i posjetiteljima kako da ih pronađu te tri puna dana strpljivo pozirao ispred objektiva fotoaparata, kamera i pametnih telefona. Virko i Virka tako će ove godine, sigurni smo, mnogima stvoriti novi kadar za pamćenje.

Podsjetimo, 26. Viroexpo održat će se od 17. do 19. veljače u Virovitici. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Cijena ulaznice iznosit će 1 euro.

(www.icv.hr, mlo)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content