Ženi (36) koja je izbola poznatu psihijatricu određeno mjesec dana istražnog zatvora

Ženu (36) koja je napala i izbola psihijatricu Elviru Koić teretit će se za kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva i određen joj je istražni zatvor, izvijestilo je Državno odvjetništvo Republike Hrvatske. 

– Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru je 28. siječnja, zajedno s policijskim službenicima Policijske postaje Virovitica, provela dokaznu radnju očevida na mjestu događaja te je ispitala osumnjičenu 36-godišnju hrvatsku državljanku i 29. siječnja 2023. donijela rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenice zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju iz članka 111. stavak 1. točka 1. u vezi članka 34. Kaznenog zakona – stoji u priopćenju.

Državno odvjetništvo je, nakon provedenog ispitivanja, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljene 36-godišnjakinje zbog postojanja opasnosti od dovršenja pokušanog kaznenog djela i počinjenja težeg kaznenog djela koji je sudac istrage prihvatio i protiv okrivljenice odredio istražni zatvor u jednomjesečnom trajanju.

Neslužbeno, osumnjičena radi kao tajnica u jednoj obrazovnoj ustanovi u Virovitici.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content