Zlatni pir Branke i Vladimira Odalj iz Vukosavljevice: Za uspješan brak potrebno je strpljenje, razumijevanje i dobri živci

Protekli vikend velikih 50 godina braka obilježili su Branka i Vladimir Odalj. Nakon mise zahvalnice održane za njih u crkvi Presvetog Srca Isusova proslava je nastavljena u društvenom domu u Vukosavljevici u kojoj žive. Na najljepši način, okruženi svojima najmilijima, dvjema kćerima, zetovima i šestero unučadi, te obitelji i prijateljima, Branka i Vladimir proslavili su svoj zlatni pir i pola stoljeća zajedničkog života.

Vesela družina od 60-ak uzvanika slavila je do kasno u noć, otkrila nam je Darija Bajsar, kći Branke i Vladimira Odalj.

viber slika 2023 01 22 17 30 24 290

Na pitanje jesu li im roditelji otkrili koja je tajna dugovječnog i uspješnog braka, Darija kroz osmijeh odgovara:

– Tajna ne postoji, samo puno strpljenja, razumijevanja i dobrih živaca. Moji roditelji su se jako mladi vjenčali, mama je imala 16 godina. Poljoprivrednici su i rade zajedno cijeli život. Imali su boljih i lošijih trenutaka, a život prođe začas, niti ne osjetiš. Kažu da nisu niti shvatili kako je to sve brzo prošlo – ističe D. Bajsar te dodaje kako je ići kroz život s pozitivnim roditeljskim primjerom neprocjenjivo.

– Mama i tata su nam zaista najbolji uzori. Od njih smo učili o svemu i uvijek su nam bili potpora u svakom pogledu. Kad nam je bilo teško, gledajući njih vidjeli smo da se sve može proći i preživjeti. Bitan je stav. Kroz sav taj silni posao, kao i kroz životne izazove oni su prošli kao veliki veseljaci. Vole se veseliti i sada jedva čekaju umirovljeničke zabave – s osmijehom zaključuje D. Bajsar.

(eat, foto: privatni arhiv)

viber slika 2023 01 22 17 29 52 631

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content