1. HRL SJEVER Pomlađena momčad Viro Virovitice gostuje u Novom Zagrebu, a Slatina u Vidovcu

Prošle subote s drugim dijelom natjecanja počele se momčadi u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Oba predstavnika Virovitičko-podravske županije, Viro Virovitica i Slatina, poražena su na svom terenu.

Kroz Viroviticu je protutnjao lider vinkovačka Spačva, dok je mlade Slatinčane iznenadila Požega uzvrativši im za domaći poraz u prvom kolu.

Ovoga vikenda igraju se susreti 15. kola, a pomlađena momčad Viro Virovitice gostuje kod Novog Zagreba. Virovitičanima je cilj stjecanje iskustva za iduće sezone, pa mogu igrati bez opterećenja, što ne znači da neće pokušati doći do pozitivnog rezultata. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Trešnjevka, popularnoj “Kutiji šibica” sutra (subota) u 18.15 sati.

Drugoplasirana Slatina favorit je na gostovanju u Vidovcu kod istoimene domaće ekipe. Međutim Slatinčani moraju odigrati puno bolje nego što je to bilo prije sedam dana jer će iskusni domaći rukometaši nastojati iskoristiti svaku priliku ne bi li došli do pozitivnog rezultata. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Osnovne škole u Vidovcu također sutra, od 19.30 sati. 

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content