EHF EUROPSKA LIGA Gromovi u susretu s austrijskom momčadi žele nastaviti pobjednički niz

Nakon dvije domaće pobjede u susretima s Dubravom, pred rukometašima našičkog NEXE-a utakmica je 9. kola EHF Europske lige u skupini C. Bit će ovo dvoboj prvoplasirane i posljednjeplasirane momčadi u skupini budući da je Alpla Harda do sada osvojila samo jedan bod.

– Slijedi nam nova europska utakmica protiv austrijskog Alpla HC Hard. Iako smo ih pobijedili na njihovom terenu, sutra moramo biti na maksimumu ukoliko želimo ponovno pobijediti i na taj način potvrditi onaj break iz Austrije. Ekipa Harda je jako dobra ekipa koja je posljednje dvije utakmice u EHF Europskoj ligi odigrala odlično protiv Skjerna i Sportinga. U Našice su došli neopterećeni rezultatom i sigurno vrlo motivirani, tako da nas čeka težak posao. Polako se konačno kompletirano i to me raduje, jer pred nama je još jako puno posla i puno utakmica- pomalo s oprezom susret je najavio trener NEXE-a Branko Tamše.

Utakmica se igra u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u 20:45, a biti će prenošena na kanalu Arena sport 2.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content