Filip Tunić izabran za novog predsjednika NK Voćin: Nogometaši krenuli s pripremama, Ivan Vuković privremeno će preuzeti funkciju trenera

Proteklu subotu Nogometni klub Voćin održao je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izvanredna izborna.

Nakon podnesenih izvješća za proteklo razdoblje, raspušteno je sada već bivše predsjedništvo te se krenulo u izbor novog vodstva kluba. Za novog predsjednika, od strane nazočnih članova, izabran je Filip Tunić, potpredsjednik je Danijel Jozić, a tajnik Ivan Vuković.

Nadzorni odbor čine Marin Jaković, Srećko Jaković i Tuna Simonović, a Upravni odbor Petar Simonović, Antun Nikolić, Aleksandar Kecko, David Palić, Nikola Dokić i Jozef Marković.

Ujedno je tom prilikom novi predsjednik izložio plan rada za 2023. godinu, kao i financijski plan. Shodno iznesenom planu rada, igrači NK Voćin, koji se natječe u 4. međužupanijskoj nogometnoj ligi BJ-KC-VT, već su drugi dan (nedjelja) započeli s pripremama za proljetni dio nogometne sezone 2022./2023..

Novo vodstvo kluba je također donijelo odluku da će klub privremeno kao trener voditi Ivan Vuković.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Jozić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content