Gradska organizacija UHDDR Slatina u slatinskom Hrvatskom domu održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Gradska organizacija Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Slatina, koja okuplja temeljne ogranke Slatina, Bakić, Sladojevci i Gornji Miholjac, danas (subota) je održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Sve nazočne članove i goste je pozdravio predsjednik GO UHDDR Slatina Dragutin Radočaj. Radočaj je podnio izvješće o radu udruge u proteklom periodu, financijsko izvješće je podnio tajnik Željko Kolinger, a izvješće Nadzornog odbora Dragan Beneš. Također, Radočaj je iznio plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strana nazočnih članova.

Uslijedile su pozdravne riječi gostiju, a rad ove vrijedne udruge koja okuplja velik broj članova pohvalili su svi govornici, predsjednici i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata sa slatinskog područja te predsjednik Županijske podružnice UHDDR VPŽ Vlado Kočiš, kao i slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić koji je naglasio da ova, kao i sve druge braniteljske udruge, ima i nadalje potporu Grada.

Po završetku skupštine izaslanstvo GO UHDDR Slatina odalo je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem upaljenih lampiona kod spomen obilježja u Parku 136. slatinske brigade.

(www.icvhr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content