Jurica Tonković novi predsjednik NK Crnac: Moramo dati sve od sebe da klub bude što bolji

Nogometni klub Crnac održao je svoju izvanrednu godišnju izvještajnu izbornu skupštinu. Nakon otvaranja skupštine i utvrđivanja dnevnog reda, verifikacijska komisija je utvrdila kako je na skupštini prisutna većina članova čime su bili ispunjeni uvjeti za rad.

Izvanredna skupština sazvana je s obzirom na to da je dosadašnji predsjednik Dragan Pavoković podnio ostavku te je morao biti izabran novi. Kandidacijsko povjerenstvo je na skupštini zaprimilo dvije kandidature za izbor predsjednika kluba i to Jurice Tonkovića i Romana Lončarevića.

Nakon rasprave, a temeljem Statuta kluba, pristupilo se tajnom glasovanju. Nakon prebrojavanja glasačkih listića utvrđeno je da je za novog predsjednika izabran Jurica Tonković. Većinom glasova za dopredsjednika je izabran Josip Damjan, a na isti način izabrani su i tajnik te novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora.

Nakon izbora raspravljalo se i o Izvješću o radu i financijskom izvješću koje je iznio dosadašnji predsjednik Dragan Pavoković, dok je plan rada i financijski plan izložio novoizabrani predsjednik Jurica Tonković.

– Zahvaljujem se na izboru i podršci, te pozivam sve članove i simpatizere našeg nogometnog kluba na suradnju i pomoć u radu jer svaka nam je pomoć i podrška dobro došla. NK Crnac ima bogatu tradiciju nogometa i moramo ju očuvati te dati sve od sebe da naš klub bude što bolji, stabilniji i da njegovi rezultati budu na radost svih Crnčana– rekao je Tonković.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content