Na 26. Viroexpu predstavlja se i Limarija Sebastijan, najveći proizvođač građevinske limarije i galanterije u Hrvatskoj

Od osnivanja prije više od 40 godina do danas Limarija Sebastijan postala je najveći proizvođač građevinske limarije i galanterije na području Republike Hrvatske. Stručni majstori Limarije Sebastijan i visokokvalitetni proizvodi koje rabe u proizvodnji razlog su zbog kojeg već 40 godina uspijevaju održati prepoznatljivu kvalitetu svojih proizvoda.

Kod njih ćete pronaći baš sve što je potrebno da vaš krov izgleda onako kako želite. Imaju veliki lager pokrovnih limova duljine od 2 do 6 metara koji su odmah spremni za isporuku. U ponudi imaju limene pokrove u obliku crijepa i trapeza, boju i dužinu sami birate, a nude i izradu limarije po vašoj mjeri uz dostavu po dogovoru.

Osim građevinske limarije i galanterije, u ponudi imaju i pribor i opremu za pripremu hrane na otvorenom te opremu za svinjokolju i kućnu galanteriju.

Iza ove dugovječne, sada obiteljske tvrtke stoji Slavko Sebastijan koji je svoje poslovanje predstavio na ovogodišnjem 26. Viroexpu.

1_MG_7655

– Posao sam pokrenuo kao najmlađi obrtnik u Samoboru. Kockice su se posložile i posao je rastao. Bilo je uspona i padova, no nismo odustajali. Sada imamo poslovnice po cijeloj Hrvatskoj pa i u Mađarskoj. Jednako tako imamo dvije tvornice, jednu u Hrvatskoj i drugu u Srbiji i zapošljavamo više od 300 zaposlenika. Spremni smo brzo i kvalitetno odgovoriti na sve zahtjeve kupaca – rekao je Slavko Sebastijan dodavši da je budućnost tvrtke sigurna, ostat će u obitelji, u sinovim rukama. 

– Izvozimo diljem svijeta od Australije do Kanade, gdje god žive naši ljudi. Svi vole fino pripremati hranu, a vani ovakvih proizvoda nema – zadovoljan je S. Sebastijan. 

Više od 40 godina postojanja, najveća su garancija kvalitete.

Poslovnice Limarije Sebastijan možete pronaći diljem Hrvatske pa tako i u Virovitici, Ulica Stjepana Radića 165, telefon 033/722-804

Njihovu ponudu možete pogledati i na web stranici limarija-sebastijan.hr.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content