Na održanoj izbornoj skupštini NK Lila izabran novi predsjednik: Odgovornost je preuzeo Zoran Božiček

U subotu je u mjesnom domu u Lili održana redovna izborna skupština NK Lila kojoj su nazočili, uz vodstvo i članove kluba, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, županijski vijećnik Vanja Prošić, predsjednik mjesnog odbora Lila Mario Repinc, Udruga žene Lila i drugi uvaženi gosti.

Nakon otvaranja skupštine i pozdravnog govora gdje su se iz kluba zahvalili Gradu na suradnji, kao i sponzorima i svima koji pridonose radu i napretku kluba, pristupilo se podnošenju izvješća i biranju predsjedništva gdje su sve odluke i izvješća izglasane jednoglasno.

IMG 20230219 WA0004 Custom

Za predsjednika je izabran Zoran Božiček, potpredsjednik je Goran Potolovec, a tajnik Filip Božiček.

Predsjednik Zoran Božićek se zahvalio na povjerenju koje mu je ukazano i rekao kako smatra da posjeduje kvalitete koje su potrebne za ovu važnu funkciju i kako se nada da će opravdati povjerenje kluba.

– Imam ideju kako voditi klub, ne nedostaje mi niti iskustva i uz sve vještine i sposobnosti koje posjedujem u suradnji sa svima iz kluba očekujem dobre rezultate. Zahvaljujem se Gradu na pomoći i nadam se i ubuduće dobroj suradnji na obostrano zadovoljstvo, kao i sponzorima kojih je sve više jer su prepoznali naše kvalitete i rad- rekao je Božiček.

Ispred Sportske zajednice Grada Našica, u ime predsjednika Nikole Antolović, obratio se Vanja Prošić koji je pohvalio rad kluba, poželio puno uspjeha novom predsjedniku i klubu u ovoj godini, a također je naglasio i kako je jako važna činjenica da animiraju mlade i privlače ih u klub.

IMG 20230219 WA0007 Custom

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba je pozdravio nazočne i rekao kako je uvijek lijepo vidjeti ovoliko zajedništvo i spremnost za rad i doprinos radu kluba svakog pojedinca.

– Na održanoj izbornoj skupštini NK Lile pohvalio sam njihov rad jer su privukli brojne sponzore i upravo se iz toga vidi kvaliteta njihovog rada, djelovanje i zajedništvo kojemu pridonosi svaki pojedini član. Isto tako je važno naglasiti njihov rad s mladima jer ih okupljaju i rade u sportskom duhu. I kako je rekao njihov novi predsjednik Zoran Božiček: “malo mjesto, a veliki klub” i zbilja je tako, lijepo je to bilo čuti i ja mu se zahvaljujem na angažmanu, a isto tako se zahvaljujem i dosadašnjem predsjedniku gospodinu Fruku. Ovaj klub svakako ima svoju budućnost, a Grad iza njih stoji- rekao je gradonačelnik.

(www.icv.hr, eš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content