Nanny Fine vraća se na male ekrane: Kultna “Dadilja” postaje film koji jedva čekamo

Nakon što se već duže vrijeme šuškalo kako bi se kultna serija “Dadilja” ponovno mogla “oživjeti” i vratiti na male ekrane, napokon je stigla i potvrda. Snimat će se dugometražni film na temelju života legendarne TV dadilje Fran Fine, piše portal jolie.hr.

Podsjetimo, ova je serija doživjela golem uspjeh 1990-ih te je ostala upisana u anale pop kulture, a ova nova, sretna vijest, objavljena je točno uoči 30. godišnjice početka emitiranja prve epizode. Snimanje filma je službeno potvrdila glavna glumica iz serije, Fran Drescher, a time je završena i priča o tome hoće li se snimati novi nastavci serije. Odgovor je ne, ali ćemo umjesto nastavka serije dobiti film.

Inače, seriju o ljubavnim zgodama neobično vesele dadilje Fine i njezinog života u bogataškoj kući brodvejskog producenta udovca stvorili su sama Fran Drescher i njezin bivši suprug Peter Marc Jacobson.

Serija se prvi put počela prikazivati 1993. godine, a prikazivala se punih šest sezona, sve do 1999. godine.

– U studenom 2022. sastali smo se s predsjednikom Sony-ja kako bismo raspravili o budućim planovima za “Dadilju”. Razgovarali smo o filmu koji bi trebao biti kombinacija nove priče i postojeće glumačke postave, a koje će međusobno povezivati novi likovi- kazala je Drescher.

Više detalja navodno stiže uskoro, a mi se nadamo da će se kompletna originalna glumačka postava pojaviti u ovom novom projektu.

(jolie.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content