NK Željezničar održao izvještajnu skupštinu: Draganu Koprivčiću zahvalnica za 50 godina rada u Klubu

U petak je u Markovcu Našičkom održana izvještajna skupština NK Željezničar. Skupštini su nazočili i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, predsjednik Mjesnog odbora Markovca Našičkog Karlo Kanis te ispred Športske zajednice Grada Našica Danko Justić. Prisutnima se obratio Darko Komjetan, predsjednik NK Željezničar koji je gostima i Upravi zahvalio na dolasku i podršci.

Sva izvješća su prihvaćena, a odluke donesene jednoglasno, što dovoljno govori o zajedništvu u ovom klubu.

Nazočnima se u ime Grada Našica obratio i gradonačelnik Krešimir Kašuba vidno zadovoljan stanjem u klubu, a naglasio je vidljiv napredak.

– Čestitam vam što jednoglasno donosite odluke i lijepo je bilo čuti da se treneri zahvaljuju Upravi. Kako je problem svugdje s mladima naglašen tako je i ovdje i veliki je teret na trenerima da potaknu mlade na nogomet i rad, jer je to danas u doba tehnologije najteže. Nastavljamo ulaganje kao i do sada i drago mi je da je i Karlo Kanis ovdje u ime Mjesnog odbora s kojim imamo izvrsnu suradnju i svakako ćemo nastaviti u istom tonu kako bi se Markovac još više razvijao u svakom smislu – rekao je Kašuba.

Predsjednik Mjesnog odbora Karlo Kanis je pozdravivši sve nazočne rekao kako je problem mladih izražen i u većim sredinama, no u Markovcu su čak četiri selekcije što im je na ponos.

– Sigurno da je suradnja vidljiva jer se konstantno ulaže u igralište i prostorije, što ne bi bilo moguće bez ulaganja Grada i ovom se prilikom zahvaljujem gradonačelniku Krešimiru Kašubi na podršci i dobroj suradnji kojoj se nadam i ubuduće – rekao je Kanis. Napredak, kao i kvalitetan rad pohvalio i Danko Justić koji se obratio u ime Sportske zajednice.

Na samom kraju je predsjednik NK Željezničar Darko Komjetan izrazio zadovoljstvo podrškom.

– Grad Našice nam uvelike pomaže u infrastrukturi, a također nam je i Nexe grupa financirala stolariju u iznosu od 20.000 kuna, Grad Našice u iznosu od 70.000 kuna, ali i Slovačka zajednica na čelu s gospodinom Vavrom je uložila u novi asfalt, golove i još puno toga u iznosu od 100-tinjak tisuća kuna, i ovom se prilikom zahvaljujem svima njima i nadam se da će tako ostati i nadalje. Posebnu zahvalu uputio bi Draganu Koprivčiću za dugogodišnji rad u Klubu koji traje 50 godina. Njegov nesebičan rad, zalaganje i trud koji je uložio u ovaj Klub, ali i nogometno središte Našice zasigurno je ostavio trag i na tome smo mu zahvalili i dodijelili zahvalnicu tim povodom – rekao je Komjetan.

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content