Novo ruho Virovitičkog lista: Odsad je besplatan, čitatelji zadovoljni manjim formatom

Novi, drugačiji, zanimljiviji – na čak 48 stranica u i manjem formatu donosimo vam, dragi čitatelji, novi broj Virovitičkog lista. Od ovog broja Vaš omiljeni dvotjednik je besplatan!

Svoj primjerak možete uzeti na čak 50 lokacija diljem Virovitičko-podravske županije, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, virovitičkoj Gradskoj blagajni, trgovinama METTS i KTC u Pitomači i Virovitici, a kasnije i na drugim punktovima. 

Donosimo vam izbor najvažnijih događaja, reportaže, zanimljivosti. Nikad veći broj malih oglasa te brojne servisne informacije.

Što stariji, to bolji – komentirali su danas čitatelji koji su s oduševljenjem dočekali vijest da će nove dvobroje ovog, ove godine 70-godišnjaka, dobivati besplatno.

S novim Virovitičkim listom u rukama ovog prohladnog četvrtka pronašli smo i Virovitičanina Ivana Szabu, koji priznaje da, dok druge novine čita povremeno, redovni je čitatelj Virovitičkog lista.

– Od tema najviše volim pročitati što se radi u gradu i županiji, novosti me zanimaju. Puno se radi, lijepo nam je Virovitica izgrađena i dotjerana – s nama je podijelio I. Szabo.

Još jedan od onih kojima Virovitički list često „dođe“ pod ruku je i Luka Topić, kojemu su, kako nam otkriva, najzanimljivija tema zbivanja na domaćem terenu. S nama je podijelio što bi volio češće vidjeti u narednim izdanjima Virovitičkog lista.

– Pošto živimo u poljoprivrednom kraju, ne bi bilo loše u novinama imati i serijal u vezi obrade zemlje. Neke savjete što se tiče poljoprivrede za ljude ovog kraja koji će im dobro doći – zaključuje naš sugovornik.

U toplom prostoru Gradske knjižnice Virovitica te u ugodnom društvu pronašli smo još jednog čitatelja Virovitičkog lista, kojemu se novi manji format jako sviđa, zbog svoje praktičnosti. Na pitanje postoje li teme koje ga zanimaju više od drugih, Marinko odgovara kao „iz topa“ – sve ga zanima.

– Zanima me povlačenje novca iz Europske unije, gradnje i dogradnje, razne renovacije i dobre investicije, izgradnja brze ceste. Živim u ovom gradu i sve u vezi njega me zanima. Iako je sadržaj novina bitniji, važna je i estetika. Novine su sad manje, mali grad, male novine – kroz osmijeh zaključuje Marinko.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content