Obilježen Dan općine Podgorač: Jedna od onih općina koja pomno planira i provodi važne projekte na korist svih mještana i boljitak cijele zajednice

Dan Općine Podgorač obilježen je svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Podgorač, kojoj su uz načelnika Općine Gorana Đanića i članove Općinskog vijeća nazočili i zamjenik župana Josip Miletić, saborski zastupnici Goran Ivanović, Vesna Vučemilović i Hrvoje Šimić te drugi gosti.

– U proteklih godinu dana radili smo na brojnim projektima sa željom da dodatno poboljšamo uvjete života u našoj općini. Tu je prije svega riječ o ulaganjima u infrastrukturu, poput izgradnje ceste u Bijeloj Lozi i Budimcima te pripreme projektne dokumentacije za kanalizaciju i odvodnju u naseljima Budimci, Bijela Loza i Poganovci, a dosad smo izgradili više od 80 kilometara cjevovoda čime smo riješili pitanje vodoopskrbe. Uz sve, izdvajali smo sredstva za djecu i mlade te umirovljenike – kazao je načelnik Đanić.

mini IMG 2059
Foto: OBŽ

Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je Dan Općine svim mještanima istaknuvši kako im Osječko-baranjska županija pruža potporu u planiranju i provedbi svih važnih projekata.

– Izuzetno nam je važno da se sva naša naselja razvijaju ravnomjerno kako bi sugrađani imali najbolje uvjete za kvalitetan život. Općina Podgorač jedna je od onih koja pomno planira i provodi važne projekte na korist svih mještana i boljitak cijele zajednice – zaključio je Miletić.

(www.icv.hr, tj)

mini IMG 2067
Foto: OBŽ

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content