Održan još jedan tradicionalni dječji maskenbal: Superjunaci, vile i kauboji zauzeli suhopoljski Dvorac Janković

Općina Suhopolje i Turistička zajednica Općine Suhopolje i ove su godine organizirali tradicionalni dječji maskenbal. Mališani su svoje maske pokazali jučer (subota) u suhopoljskom Dvorcu Janković, a glazbe, veselja, smijeha i plesa nije nedostajalo.

Za odličnu atmosferu i dobru zabavu pobrinuo se Goran Koši, kazališni, filmski i televizijski glumac koji je za mališane pripremio nekoliko igrica, a uz sve spomenuto mališani su se mogli osladiti i nezaobilaznim krafnama.

Superjunaci, policajci, vile, kauboji, svi su oni zauzeli Dvorac, a zadovoljan ovom manifestacijom bio je i općinski načelnik Goran Doležal.

– Moram istaknuti kako sam zadovoljan odazivom, jer zbilja se skupio velik broj naših najmlađih koji su uživali i zabavljali se, a ovo sve radimo upravo zbog njih. Ova tradicionalna manifestacija nastavit će se i u godinama koje su pred nama, a mi kao organizatori potrudit ćemo se da sve bude još i bolje te da privučemo još veći broj djece- rekao je.

Načelnik Doležal ovom je prilikom pozvao sve zainteresirane da se odazovu i na “Suhopoljske maškare” koje će se održati u srijedu 15. veljače.

– U srijedu organiziramo tzv. veliki maskenbal za sve naše mještanke i mještane. Povorka će krenuti iz OŠ Suhopolje sve do zgrade Općine, a sve posjetitelje očekuje lijepa zabava, pjesma, veselje, krafne i animator, odnosno sve što jedne maškare trebaju imati- zaključio je načelnik.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content