Održana izborna skupština Kinološkog društva Našice: Tihomir Krumerac ponovno izabran za predsjednika

U prepunoj ribičkoj kući u Perivoju Pejačević održala se izborna skupština Kinološkog društva Našice koje se unazad nekoliko godina brzo širi, stoga sada broji 24 člana čemu su pridonijele upravo aktivnosti koje članovi provode tijekom godine.

Nakon temeljitog izvještaja za 2022. godinu, predstavljen je plan rada za tekuću godinu, a jedan od najbližih događaja je Specijalna izložba pasa-Našice koja će se održati 21. svibnja u Velikom parku u Perivoju. Tom će se prilikom natjecati FCI grupa 3 i FCI grupa 9.
 

Tihomir Krumerac, predsjednik društva, izrazio je zadovoljstvo ostvarenim ciljevima i obećao još više rada sa psima u idućem razdoblju.

– Zadovoljni smo odazivom, a nadamo se kako ćemo do kraja godine imati ukupno 30-tak članova i kako bi nastavili rasti iz godine u godinu. Prošle godine imali smo 100 štenaca koji su izašli iz našeg društva na što smo jako ponosni, a isto tako održali smo smotru pasa koju smo imali u centru grada i u sklopu koje smo održali prezentaciju radnih pasa. Moram napomenuti kako nam je dobivanje rodovnice za pse glavni dio posla- rekao je Krumerac.
 

Gradonačelnik Krešimir Kašuba izrazito je zadovoljan radom Kinološkog društva Našice i dao im je punu podršku.

– Kinološka udruga u Našicama ima svoju tradiciju na koju smo ponosni, a redovito rade od 1988. godine i predstavljaju naš grad. Želim im puno sreće u daljnjem radu, jer oni su vrijedna udruga koja okuplja dosta članova, za njih se pokazuje interes i izvan grada Našica i imaju našu punu podršku- rekao je Kašuba.

(www.icv.hr, eš, foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content