Oldtimer klub Virovitica održao godišnju skupštinu: Najavili organizaciju tri susreta

U petak, 24. veljače Oldtimer klub Virovitica održao je godišnju skupštinu. Nakon uvodnog govora tajnika Ivana Đurđevića, predsjednik kluba Tomislav Maloča podnio je izvješće o radu u 2022. te plan rada za 2023. godinu. Istaknuo je kako je u protekloj godini oldtimer susreta bilo diljem Hrvatske te da su članovi Virovitičkog kluba osim Hrvatske bili i van granica kao što su Češka, Bosna i Hercegovina te Srbija.

Ove godine u planu imaju odlazak i u Rumunjsku, Bugarsku, Makedoniju te Slovačku što je u tri godine postojanja kluba koji djeluje pod krovnom organizacijom Hrvatskog oldtimer saveza veliki uspjeh jer svi oni će u ovoj godini doći i na jedan od tri Oldtimer susreta koji su planirani za 2023.

Tako će se 30. svibnja održati međunarodni oltimer susret ljubitelja Tomos motora i mopeda, za 13. kolovoz planirana je izložba starodobnih vozila u Virovitici u povodu Rokova a 10. rujna vozit će se rally Virovitičko podravskom županijom. Između ostaloga prihvaćen je i financijski plan za prošlu godinu kao i financijski te plan rada za 2023.

Klub koji broji 60-ak članova može se pohvaliti sa respektabilnim voznim parkom uistinu rijetkih starodobnih vozila i motora, koje osim što je lijepo vidjeti na cesti jer rijetko se voze, ostvaruju i visoku cijenu na tržištu oltimer vozila.

(www.icv.hr, Oldtimer klub Virovitica) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content