OPĆINA SUHOPOLJE Nastavak ulaganja u poboljšanje infrastrukture i uvjeta za učenike osnovne i glazbene škole

U prostorijama Općine Suhopolje danas (utorak) su potpisani Ugovor o sufinanciranju izvedenih radova na Dislociranom Odjelu Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica smještenom u zgradi nekadašnjeg Dječjeg vrtića Suhopolje, te Sporazum o sufinanciranju rada Osnovne škole Suhopolje u 2023. godini.

Spomenute ugovore potpisali su: u ime Općine Suhopolje načelnik Goran Doležal, u ime GŠ Jan Vlašimsky ravnatelj Damir Mihaljević, te ravnatelj Anto Škraba u ime Osnovne škole Suhopolje.

Navedenim ugovorima omogućit će se financiranje izvedenih radova na uređenju prostorija poslovnog prostora u zakupu Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica u Suhopolju, odnosno u prostorijama nekadašnjeg Dječjeg vrtića Suhopolje. Radovi, koji uključuju unutarnje uređenje prostorija dislociranog odjela Glazbene škole te prilagodbu prostorija kako bi uvjeti u njima bili odgovarajući za izvođenje glazbe, omogućit će poboljšanje uvjeta za dislocirani odjel Glazbene škole koji pohađa više od 40 učenika s područja općine Suhopolje.

-Navedenim Ugovorom o sufinanciranju izvedenih radova s Glazbenom školom Jan Vlašimsky, kao i Sporazumom o sufinanciranju rada Osnovne škole Suhopolje, nastavljamo s tradicijom ulaganja u poboljšanje naše infrastrukture, a potpisanim Sporazumom pokušavamo ostvariti bolje uvjete za učenike naše osnovne škole. Suradnja naših institucija ključna je za boljitak kako djece, tako i svih mještana naše općine – naglasio je tom prigodom načelnik Goran Doležal.

(Općina Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content