Ovog vikenda startaju prve pripremne utakmice: Donosimo raspored i mjesta odigravanja

Postepeno se sve nogometne momčadi počinju pripremati za proljetni dio sezone. Uz treninge, u tom razdoblju igraju i pripremne utakmice.

Nogometaši trećeligaša Virovitice u pomalo neuobičajenom vremenu za nogometne utakmice u subotu, 4. veljače u 12 sati gostuju kod zagrebačke Trešnjevke na njezinom stadionu Graba. Trešnjevka je na kraju jeseni zauzela šesto mjesto u 3. nogometnoj ligi Središte. Momčad vodi proslavljeni prvoligaški igrač Renato Jurčec.

Drugi županijski trećeligaš, orahovački Papuk Osječko 1664 u subotu, 4. veljače u 15:30 sati gostuje kod Slavonije u Požegi, koja je jesen završila na četvrtom mjestu 3. nogometne lige Istok.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju isti dan, ali u 14:30 sati domaći županijski prvoligaš Bratstvo ugostit će Mladost iz Kloštra Podravskog. Gostujuću momčad, za koju igra i nekoliko igrača s područja VPŽ (Denis Kovač, Matija Miloš, Leo Franjić, Domagoj Jendrašić i Dean Klemen), ove zime preuzeo je Goran Bosilkovski.

U nedjelju, 5. veljače u 14 sati jesenski viceprvak 1. županijske nogometne lige na svom terenu u Lukaču ugostit će kadetsku momčad NK Virovitice, jednu od vodećih ekipa u 1. kadetskoj ligi Nogometnog središta Sjever.

Na nogometnom terenu u slatinskom prigradskom naselju Bakić u nedjelju, 5. veljače u 14 sati igraju županijski prvoligaš Slavonija iz Sladojevaca i orahovački trećeligaš Papuk Osječko 1664. Bit će to druga utakmica za orahovačku momčad u samo dva dana.

U Grabrovnici, isto u nedjelju, 5. veljače, ali u 14:30 sati, snage će odmjeriti dva jesenska prvaka u četvrtim nogometnim ligama. Pitomača, kao jesenki prvak 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica ugostit će jesenskog prvaka 4. lige Središte Zagreb A, Golubovec iz Novog Gulobovca.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru u nedjelju, 5. veljače, domaći županijski prvoligaš Dinamo igra s Kalinovcem, momčadi koja igra 1. županijsku nogometnu ligu Koprivničko–križevačke županije. Kalinovac vodi Mario Tolo, a za njegovu momčad igra čitav kontingent igrača s područja Virovitičko–podravske županije: Ivan Ibriks, Nikola Menegati, Pavao Rakitničan, Petar Škrinjar, Tin Arapinac, Marko Rastija, Janko Brlas i Karlo Petrinić.

U bušetinskom Bereku, član 3. županijske nogometne lige Zapad Bušetina 1947. bit će domaćin članu 2. županijske nogometne lige Zapad Podravcu iz Dinjevca. Susret je na rasporedu u nedjelju, 5. veljače u 14:30 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content