Policija i lovci nastavljaju odličnu suradnju: Preventiranje sigurnog lova, krivolovci, izmjene i dopune Zakona o oružju samo su neke od zajedničkih tema

Načelnik PU osječko-baranjske Ladislav Bece i njegovi suradnici, sastali su se s novoizabranim predstavnicima Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije.

Naime, za novog predsjednika Saveza na izbornoj skupštini 27. siječnja izabran je Ante Blažević koji je na sastanku održanom u osječkoj policiji upoznao načelnika sa svojim dopredsjednicima Zvonimirom Pavoševićem i Josipom Županićem te tajnikom Goranom Andraševićem.

Na sastanku je bio i počasni predsjednik Saveza Zlatko Stolnik, koji je tu dužnost obavljao pune 24 godine.

Osim predstavljanja novog rukovodstva Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije, na sastanku je prezentirana aktualna problematika, a raspravljalo se i o izmjenama koje je donio ulazak Hrvatske u Schengenski prostor, izmjenama i dopunama Zakona o oružju, sudarima vozila s divljači i naknadama štete, preveniranju sigurnog lova, otkrivanju krivolovaca i drugim zajedničkim temama.

Na kraju sastanka je između ostaloga naglašeno da će lovci i policija nastaviti odličnu međusobnu suradnju, koju su godinama gradili.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content