Pretkadetkinje ŽKK Virovitice furioznom igrom izborile finale Prvenstva Regije Sjever: Odličan poziv za sutrašnje finale s ekipom Vindi iz Varaždina

Pretkadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Virovitica fenomenalno su odradile polufinale Prvenstva Regije Sjever. U goste im je stigla ekipa Mladosti iz Ivanovca, drugoplasirana ekipa skupine A s ambicijama da iznenade Virovitičanke u njihovoj dvorani.

Prva dva napada ostala su neiskorištena, a onda je krenula “lavina” odličnih akcija, uspješnih dodavanja, solo prodora i preciznih šuteva u režiji raspoloženih Virovitičanki.

Petorka Bucifal, Cenger, Gverić, Lovreković i Salajić pred kraj prve četvrtine razliku je povisila na gotovo nestavrnih 25:2 i tu je bio kraj ambicija gošći.

Do kraja utakmice razlika je iz minute u minutu samo rasla do 48:8 na poluvremenu te konačnih 80:28 na kraju utakmice.

Sve igračice koje su igrale pružile su odličnu igru i dokazale da se uloženi trud uvijek vrati na zadovoljstvo kako trenera, tako i njihovih navijača.

U drugoj utakmici Vindi iz Varaždina pobjedio je Podravac iz Virja te će treću godinu za redom u godištu 2009. i mlađem za prvaka igrati ove dvije ekipe.

Veliki derbi igra se već sutra (nedjelja) 18. veljače s početkom u 19 sati u Školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor u Virovitici.

Sigurno će trebati velika pomoć navijača jer je ulog doista velik. Osim titule prvakinja Regije Sjever, koja okuplja sve košarkaške klubove iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske, pobjednik će se plasirati na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content