Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković otvorit će 26. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023.

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković u petak, 17. veljače, svečano će otvoriti 26. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023 koji će se u Virovitici održavati do nedjelje, 19. veljače.

Početak svečanosti otvorenja je u 11:00 sati, na Sajamskom prostoru Viroexpa. Uz predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića, svečanosti otvorenja, između ostalih, nazočit će i ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

Uz Vladu RH, pokrovitelji ovogodišnjeg sajma su – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Zemlja partner je BiH, a Županija partner je Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.

(www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content