Premijerom komedije “Sviraj to ponovo, Sam“ u petak, 10. veljače počinje 19. po redu Virkas

Svečanom premijerom predstave „Sviraj to ponovno, Sam“ u petak, 10. veljače u 19:30 sati službeno će biti otvoren 19. po redu Virkas.

Nastala prema brodvejskoj predstavi iz 1969. godine poznatog redatelja, scenarista i pisca Woodyja Allena, „Sviraj to ponovo, Sam“ komedija je to o hipohondru i neurotičnom filmskom kritičaru Allanu Felixu koji, nakon što ga napusti supruga, ne uspijeva pohvatati konce vlastitog identiteta.

Priča je ujedno i hommage kultnom filmu „Casablanca“, čiji glavni glumac Humphrey Bogart pojavljuje u fantazijama glavnog lika i savjetuje mu kako postupati s njemu nedokučivim ženama.

Predstava je nastala kao koprodukcija Kazališta Virovitica i HNK u Osijeku. Redateljica predstave je Tamara Damjanović, a igraju Matija Kačan, Armin Ćatić, Matea Grabić Ćaćić, Goran Vučko, Sara Lustig i Monika Lanšćak.

Predstava će se odigrati i dan poslije, u subotu, 11. veljače. Za izvedbu u subotu ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kazališta Virovitica radnim danima od 10 do 16 sati te putem sustava Entrio.

(www.icv.hr, eat)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content