PRIPREMNE UTAKMICE Suhopolje gostuje na Školskom vrtu, Slatina dočekuje FEŠK, a Pitomača Kalinovac

Vikend uoči nastavka natjecanja u Županijskom nogometnom kupu, brojni nogometni klubovi s područja Virovitičko–podravske županije odigravaju posljednje pripremne utakmice.

Zbog nedjeljnog derbija SuperSport Hrvatske nogometne lige, u kojem se sastaju Dinamo i Hajduk, većina pripremnih utakmica igra se u subotu, 25. veljače.

U 14:30 sati na igralištu u Grabrovnici četvrtoligaš Pitomača odmjerit će snage s Kalinovcem.

U 15 sati trećeligaš Papuk Osječko 1664 gostuje kod županijskog prvoligaša Osječko–baranjske županije – Motičine u Donjoj Motičini.

Četvrtoligaš Slatina u 15 sati ugostit će jaku momčad županijskog prvoligaša Osječko–baranjske županije, FEŠK iz Feričanaca.

Županijski prvoligaš Mladost iz Čačinaca putuje u Bizovac, gdje igra s BSK Termiom, koja igra 2. županijsku ligu Osječko–baranjske županije (skupina Valpovo – Donji Miholjac).

Županijski prvoligaš Dinamo na stadionu Kurija u 15 sati ugostit će Lošinj iz Malog Lošinja, člana 1. županijske lige Primorsko–goranske županije.

Na Laništu u Rezovcu sastat će se domaći županijski prvoligaš i Brtonigla iz Nove Vasi koja se natječe 2. županijskoj nogometnoj ligi Istarske županije. Susret se igra u 15 sati.

Županijski prvoligaš Lukač 05 domaćin je županijskom drugoligašu Sokolu iz Milanovca. Obje su momčadi jesenski viceprvaci u svojim ligama stoga gledatelje sigurno očekuje zanimljiv susret. Utakmica se igra u 15 sati.

Županijski trećeligaš Sloga u Dugom Selu Lukačkom od 15 sati ugostit će županijskog drugoligaša, momčad Svetog Đurađa.

U 16 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju igraju domaći županijski prvoligaš Bratstvo i četvrtoligaš Suhopolje.

U nedjelju, 26. veljače u 14:30 sati županijski drugoligaš Gradina ugostit će županijskog trećeligaša, Graničar Okrugljaču.

U 15 sati u Vukosavljevici igraju domaći županijski drugoligaš Mladost i županijski trećeligaš Bušetina 1947.

Na stadionu Ciganka u 15 sati snage će odmjeriti domaći županijski drugoligaš Dinamo iz Josipova i županijski prvoligaš Slavonija iz Sladojevaca.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content