Pristup Jankovcu neće biti moguć još nekoliko dana: Sutra se kreće s uklanjanjem stabala, posjetitelje se moli da odgode posjet

Prije dva dana na području Parka prirode Papuk pala je velika količina snijega pod čijom su težinom počele padati grane pa i čitava stabla na prometnice.

Upravo je iz tog razloga jučer (nedjelja) od podneva za sav promet zatvorena cesta prema Jankovcu, odnosno prema granici županije. Također, zatvorena je i cesta Kutjevo-Orahovica, tako da vozila ne mogu prometovati tim dionicama cesta.

332879952 572686551573594 7437349867104368568 n

– Dolazilo je do čestih puknuća stabala i dijelova stabala što je ugrožavalo sigurnost posjetitelja, tako da je na naše traženje Županijska uprava za ceste Virovitičko-podravske županije i službeno zatvorila te dionice – istaknuo je ravnatelj Parka prirode Papuk i načelnik općine Čačinci Alen Jurenac te dodao:

– Sutra će se raditi na uklanjanju stabala, a zasigurno još dva do tri dana neće biti moguć pristup Jankovcu. Ovom prilikom molim sve one koji su željeli doći na Jankovac, da prolongiraju izlet za nekoliko dana kako bi uspjeli ukloniti sve potencijalne opasnosti, jer sigurnost posjetitelja nam je na prvom mjestu – dodao je.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content