S pripremama startala dva virovitička kluba: Rezovac i Sokol iz Milanovca očekuju borbu za vrh ljestvice

Željko Medić, trener županijskog prvoligaša Rezovca iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja, dogovorio je prvo okupljanje svojih igrača za subotu, 4. veljače, ali zbog lošeg vremena tog dana održan je samo sastanak, a prvi trening Rezovčani su odradili u ponedjeljak, 6. veljače.

– Vjerujem da ste se u proteklih nekoliko mjeseci već naviknuli na moje principe u radu. U idućih mjesec dana pripremat ćemo se za proljetni nastavak sezone. Uvjeren sam da se možemo održati na četvrtoj poziciji na tablici ili čak napraviti korak prema vodećim momčadima lige – optimističan je Željko Medić.

Uz tri treninga tjedno nogometaši Rezovca će odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Prvo će igrati 12. veljače sa Slatinom, zatim 19. veljače s Mladosti iz Miljevaca, a posljednjeg vikenda u veljači igraju čak dvije utakmice, u subotu, 25. veljače s Brtoniglom iz Nove Vasi koja igra 2. županijsku nogometnu ligu Istarske županije i sa Svetim Đurađem u nedjelju, 26. veljače.

Sezona za Rezovac službeno počinje 4. ožujka, kada u 3. kolu Županijskog nogometnog kupa gostuje kod Aršanja u Sedlarici.

-Dva naša igrača otišla su u klubove iz višeg ranga natjecanja, Stjepan Iharoš u Suhopolje, a Ivan Pilinger u Mladost iz Kloštra Podravskog. Nadam se da će biti uspješni. Mi s osvježenim igračkim kadrom možemo i dalje biti u ligaškom vrhu – naglasio je predsjednik kluba Antonio Ilijašević.

Podsjetimo, u redove Rezovca su došli napadač Ronald Jagica i vratar Mihael Solar, dok se iz Kalinovca vratio Silvijo Buzuk. Već na prvom treningu se vidjelo da su igrači željni novih izazova.

ZLATKO VUKOVIĆ OKUPIO MOMČAD MILANOVAČKOG SOKOLA

U večernjim satima u ponedjeljak, 6. veljače trener Zlatko Vuković okupio je momčad županijskog drugoligaša Sokola iz virovitičkog prigradskog naselja Milanovac.

Na okupljanje se odazvala većina igrača, kojima je jesenas za jedan pogodak izmakao naslov jesenskih prvaka. Na početku je sve pozdravio predsjednik kluba Zvonko Kožnjak.

-Imamo kvalitetnu momčad koja se može boriti za sam vrh. Predanim radom i redovnim treninzima možemo doći do ovosezonskog naslova prvaka. Uprava kluba će vam osigurati uvjete za treniranje i rad, a na vama je da to potvrdite svojim rezultatima. Nitko ne može napustiti klub i otići u drugu sredinu, ako zauzvrat ne dobijemo jednako kvalitetnog igrača – u uvodu je naglasio Zvonko Kožnjak.

U planu je nekoliko igračkih prinova, koje će pojačati konkurenciju za prvu postavu. Trener Zlatko Vuković iznio je plan priprema, a nakon toga s igračima odradio i prvi trening.

-Trenirat ćemo tri do četiri puta tjedno, a vikendom ćemo igrati pripremne utakmice. Prvi suparnik nam je Mladost iz Vukosavljevice 12. veljače, sedam dana kasnije igramo s vodećom momčadi 3. županijske lige Zapad, Omladincem iz Korije, a 25. veljače gostujemo kod Lukača 05. Slijedi susret 3. kola Županijskog kupa s Bratstvom iz Gornjeg Bazja, a u posljednjoj pripremnoj utakmici ugostit ćemo Zrinski iz Nove Bukovice – rekao je Zlatko Vuković.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content