Srednja škola “Stjepan Ivšić” Orahovica organizirala 5. Kviz učenika i profesora

Srednja škola ”Stjepan Ivšić” Orahovica, točnije 3a razred Opće gimnazije i knjižničar profesor Damir Najmenik, organizirali su 5. Kviz učenika i profesora u holu škole.

U kvizu su sudjelovale četiri ekipe, plava, crvena, žuta i zelena koju su činili 5 igrača – četiri učenika i jedan profesor, a igra se sastojala od 4 kruga pitanja i to u prvom krugu ABCD pitalice i točno-netočno, drugu krug činili su pitanja o pogađanju zagonetnih osoba, teći krug je bio pogodi pjesmu i izvođača, a četvrti sustav 20 pitanja i odgovora iz svih područja.

Nakon niza zanimljivih pitanja i neizvjesne borbe pobijedila je zelena ekipa u sastavu Marko Drozd, Ines Čižić, Josipa Patača i Gabrijela Cahun uz profesora Slobodana Ličinića. Profesor Ličinić dobio je prigodnu nagradu, a učenici pobjedničke ekipe tjedan dan su oslobođeni odgovaranja.

– Nakon stanke zbog koronavirusa, uspjeli smo vratiti ovaj kviz i zahvaljujem se 3a razredu koji je odlično sve pripremio. Bilo je zabavno, puno odličnih pitanja iz svih područja i na kraju dramatična završnica. Hvala i kolegama profesorima koji su se odlučili okušati u kvizu i učenicima koji su kao publika napunili naš hol – rekao je knjižničar profesor Damir Najmenik.

Profesor iz pobjedničke ekipe Slobodan Ličinić naglasio je kako je prije svega važna zabava.

– Svi smo se dobro zabavili, bilo je smijeha, međusobnog dobacivanja i puno znanja od svih ekipa. Nije bilo lako pobijediti, a posebno bi pohvalio učenike koji su pokazali jako dobro znanje– rekao je Ličinić.

Kviz su odlično vodile također učenice 3a Sara Stojić i Petra Vlajnić, a učenici sudionici bili su iz svih razreda. Ovaj kviz pokazao se kao odličan sadržaj u školi te je dokazao nevjerojatnu količini znanja mladih orahovačkih srednjoškolaca.

(www.icv.hr, vg)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content