Uz turnir zračnom puškom u povodu Valentinova, održana i redovna godišnja izvještajna skupština Streljačkog kluba “Miholjac”

Jučer (utorak), na Dan zaljubljenih, Streljački klub “Miholjac” organizirao je tradicionalni turnir parova u streljaštvu serijskom zračnom puškom “Valentinovo 2023.”

Turnir, koji je sudio licencirani streljački sudac Josip Kovačić, održan je na automatskoj streljani u slatinskom prigradskom naselju Gornji Miholjac u tri kategorije: Streljačka škola SK “Miholjac”, mješoviti parovi i bračni parovi.

Rezultati:

Streljačka škola:

1. Ema Varju i Marko Šantak – 302 kruga

2. Iva Horvat i Mateo Beneš – 257 krugova

3. Ana Klement i Ivan Klement – 214 krugova

Mješoviti parovi:

1. Stoja Varju i Dragutin Fišli – 314 krugova

2. Marina Gerenčir i Aron Gerenčir – 240 krugova

3. Teuta Bišćan i Antonio Kovačević – 235 krugova

Bračni parovi:

1. Božica i Krešimir Šantak – 264 kruga

2. Draženka i Željko Kolinger – 249 krugova

3. Ivana Abramović i Alen Vuglovečki – 239 kruga

Medalje najuspješnijim parovima uručili su predsjednik TO UHDDR Gornji Miholjac Željko Kolinger, član Nadzornog odbora SK “Miholjac” Renato Kolinger i predsjednik GO UHDDR Slatina Dragutin Radočaj.

Nakon dodjele odličja, uslijedila je redovna godišnja izvještajna skupština Streljačkog kluba “Miholjac” koju je, uz pozdrave nazočnim članovima i gostima, otvorio predsjednik Josip Kovačić.

Izvještaj o radu kluba u 2022. godini podnio je predsjednik Josip Kovačić, a financijsko izvješće za isto razdoblje tajnik Željko Kolinger. Plan rada podnio je predsjednik Kovačić, a financijski plan za 2023. godinu tajnik Kolinger. Sva izvješća, kao i planovi usvojeni su jednoglasno od strane nazočnih članova.

Na skupštini je, isto tako jednoglasno, usvojena i visina članarine za 2023. godinu koja će iznositi 20 eura.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content