Veterani vojne policije iz Domovinskog rata VPŽ u Kapincima održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije jučer (subota) je u Lovačkom domu u Kapincima, u općini Sopje, održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštinu je otvorio predsjednik Dražen Zelenka koji je pozdravio sve nazočne članove i goste, među kojima su bili pročelnik Stručne službe Grada Slatine Krunoslav Šarabok, načelnik općine Sopje Berislav Androš, direktor Turističke zajednice grada Slatine Jurica Bosak, Dragan Lacković kao izaslanik predsjednika ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mate Bubaša, predsjednik UHDDR-a Slatina Ozren Rastija i predsjednik Lovačke udruge Faza Sopje-Kapinci Ivan Šantak.

Izvješće o radu u ime predsjednika iznio je tajnik udruge Alen Đurasek, koji je podsjetio na sve što je udruga odradila i na čemu je radila protekle godine. Financijsko izvješće je podnio blagajnik Damir Veger. Sva podnesena izvješća, kao i plan rada za 2023. godinu su jednoglasno usvojena.

U svom obraćanju nazočnima, predsjednik Dražen Zelenka je iskazao zadovoljstvo u aktivnostima svih članova u svim projektima, kao i zajedništvo koje vlada u udruzi.

– Živim u Slatini i želimo da nam grad napreduje u svim segmentima, ali posebno naglašavam da će podršku nas i bratskih udruga imati samo oni koji poštuju one koji su ovu državu i ovaj grad branili svojom krvlju – rekao je, između ostalog, Zelenka.

U udruzi su naglasili kako će i dalje nastaviti obilježavati datume iz Domovinskog rata i obljetnice pogibije hrvatskih branitelja, jer se ne smije zaboraviti žrtva hrvatskih branitelja koju su dali za Republiku Hrvatsku.

Pohvale na dosadašnjem radu udruge te sreću i puno uspjeha ubuduće, uputio je članovima i načelnik Sopja Berislav Androš.  

(www.icv.hr, nm, adf; Foto: R. Turkalj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content