VIROEXPO 2023. Omiljenom Virku ove se godine pridružila i Virka: U paru je sve ljepše i lakše

Virko, maskota sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, na njegovom 26. izdanju se pojavio u društvu svoje bolje polovice, odnosno supruge Virke.

Veseli i simpatični par u prepoznatljivoj zeleno-žutoj odjevnoj kombinaciji plijenio je poglede posjetitelja sva tri dana sajma.

Kako bismo saznali kako su supružnici proveli svoj prvi Viroexpo u paru, “uhvatili” smo ih između druženja i poziranja s gostima sajma koji su kao uspomenu sa sajma htjeli fotografiju s njima.

– Prvi put sam na Viroexpu i super mi je, pogotovo s djecom! Najviše volim kad nam dođu roditelji s malom djecom i malo ih mogu pridržati – sa osmijehom nam je otkrila Virka, s kojom se slaže i Virko.

– Bolje je ovdje biti sa svojom ljepšom polovicom, više nam ljudi prilazi i lakše je slikati se s djecom. Dok se većina onih manjih mene uplaši, njoj priđu bez problema. Ljepše je biti u paru i nadamo se da je ovo samo početak jedne tradicije – otkriva simpatični Virko iza čije se maske krije dobro raspoloženi Luka Moslavac, dok je Virku utjelovila Ivona Marković.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma Viroexpo su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je Zemlja partner sajma, a Županija partner Viroexpa 2023. je Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o., a sponzor partner su Hrvatske šume.

(www.icv.hr, eat, foto: E. Aragović Turkalj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content