Za benzinsku u Čačincima prvi krug javne dražbe bez ponuditelja: Slijedi drugi uz sniženu početnu cijenu

Završen je prvi krug javnog nadmetanja za nedovršenu benzinsku postaju u središtu Čačinaca. U prvom krugu nije bilo ponuditelja te je početna cijena u drugom krugu snižena na 191.917,18 eura. Prodaju nekretnine pokrenuo je Općinski sud u Virovitici, Stalna služba u Slatini. Prodaja se vrši putem elektroničke javne dražbe koja počinje 20. travnja u 11.00 sati i traje do 5. svibnja do 10.59 sati.

– Nedovršena benzinska postaja u Čačincima predstavlja dugogodišnji problem kojemu se napokon nazire kraj, jer je, nakon mnogo truda, napravljen iskorak kojim će se nastojati riješiti njen status, a nakon provedenog postupka prodaje nadam se ozbiljnom investitoru koji će istu napokon staviti u funkciju – rekao je načelnik Alen Jurenac.

Utvrđena vrijednost nekretnine iznosi 319.861,97 eura, dok je minimalna zakonska cijena ispod koje se nekretnina ne može prodati u drugom krugu iznosi 191.917,18 eura. Dražbeni korak iznosi 1.350,00 eura.

Kao kupci mogu sudjelovati samo pravne i fizičke osobe koje najkasnije do zadnjeg dana objave poziva na sudjelovanje u elektroničkoj javnoj dražbi, uplate jamčevinu od 10 posto od vrijednosti nekretnine, odnosno 31.986,20 eura. O detaljima prodaje više na službenim stranicama FINA-e.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content